Upeče se zmražený bůček vcelku?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Ben

Upeče se zmražený bůček vcelku?

Nový příspěvek od Ben » 04 zář 2017 10:30

Pospíchám a nechce se mi rozmrazovat bůček. Můžu ho dát péct zmražený? Je vcelku propeče se?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 04 zář 2017 11:23

Rozhodně nedoporučuju...
;)
Masu svědčí pomalé pečení, takže bůček klidně do trouby dej, ale tak 5 - 6 hodin jej jen prohřívej, tak na 50-60°C.
Další 3 hodinky na 80°C.
A teprve pak peč na 120°C, opět tak 2 hodiny.
Na závěr ogriluj...
A pokud je s kůží, tak tu po prohřátí nařízni 'na čtverečky..
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 04 zář 2017 12:57

Neradil bych ti to, aby jsi ho pekl v takovém stavu. Raději dej bůček prohřát ve vlažné vodě nebo použít rozmrazování v mikrovlnce. Oběd se sice prodlouží, ale za to si pochutnáš.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek