Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Ben
Nový příspěvek
od Ben » 04 zář 2017 10:30
Pospíchám a nechce se mi rozmrazovat bůček. Můžu ho dát péct zmražený? Je vcelku propeče se?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 04 zář 2017 11:23
Rozhodně nedoporučuju...
Masu svědčí pomalé pečení, takže bůček klidně do trouby dej, ale tak 5 - 6 hodin jej jen prohřívej, tak na 50-60°C.
Další 3 hodinky na 80°C.
A teprve pak peč na 120°C, opět tak 2 hodiny.
Na závěr ogriluj...
A pokud je s kůží, tak tu po prohřátí nařízni 'na čtverečky..
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 04 zář 2017 12:57
Neradil bych ti to, aby jsi ho pekl v takovém stavu. Raději dej bůček prohřát ve vlažné vodě nebo použít rozmrazování v mikrovlnce. Oběd se sice prodlouží, ale za to si pochutnáš.
-
-
- 2 Příspěvků
- 683 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
06 úno 2018 15:15
-
-
- 4 Příspěvků
- 1800 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ála
10 bře 2016 22:30
-
-
- 1 Příspěvků
- 976 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
22 bře 2018 13:00
-
-
- 1 Příspěvků
- 704 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
01 čer 2018 08:49
-
-
- 2 Příspěvků
- 2069 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od bára
10 pro 2018 13:13