Používal se pečící papír dříve u řezníka na balení masa?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Jan Boháč

Používal se pečící papír dříve u řezníka na balení masa?

Nový příspěvek od Jan Boháč » 11 zář 2017 14:11

Taky vám připomíná pečící papír ten papír který se dříve používal u řezníka do kterého balil maso? Mohlo se jednat o ten stejný papír a až později se zjistilo že je vhodný na pečení?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 11 zář 2017 14:36

Jan Boháč Taky vám připomíná pečící papír ten papír který se dříve používal u řezníka do kterého balil maso? Mohlo se jednat o ten stejný papír a až později se zjistilo že je vhodný na pečení?
Nepamatuju, že by kdy v masně balili maso do pečícího papíru...
Spíš pamatuju, že - v těch zřídkavých případech, kdy jse maso "dříve" kupoval, jsem z něj musel rozmáčené kousky papíru pečlivě smývat - abych je pak nemusel u stolu vypliovat...
:lol:
Každopádně - i pečící papír promáčený krví, lymfou a vodou, není vhodný k následnému pečení...

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 11 zář 2017 16:16

Ne, pečící papír se nepoužíval a nepoužívá, ale používá se arch papíru z jedné strany voskovaný, tedy vhodný k balení masa, které se nepřilepovalo a tak jsi nemusel cáry pracně odstraňovat .


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek