Trhá se těsto na pizzu
Trhá se těsto na pizzu
Nemůžu pochopit jak kuchaři kteří pečou pizzu dokáží házet s těstem nad hlavou aniž by se těsto protrhlo. Už jsem zkusila asi pět receptů ale žádné těsto není tak pevný aby s ním šlo takto manipulovat. Co dělám tedy špatně?
Těsto musí být důkladně propracované - opakovaně (mezi jednotlivými hněteními necháš těsto odpočnout v lednici).
Ale - mám jen tuto teoretickou informaci (ptal jsem se jednou jednoho 'kouzlícího' pizzaře), osobně nepeču...
BTW - můžeš to udělat taky tak - až zase potkáš pizzaře, který mává těstem nad hlavou, popros o recept...
Ale - mám jen tuto teoretickou informaci (ptal jsem se jednou jednoho 'kouzlícího' pizzaře), osobně nepeču...
BTW - můžeš to udělat taky tak - až zase potkáš pizzaře, který mává těstem nad hlavou, popros o recept...