Trhá se těsto na pizzu

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Lůca

Trhá se těsto na pizzu

Nový příspěvek od Lůca » 19 zář 2017 09:02

Nemůžu pochopit jak kuchaři kteří pečou pizzu dokáží házet s těstem nad hlavou aniž by se těsto protrhlo. Už jsem zkusila asi pět receptů ale žádné těsto není tak pevný aby s ním šlo takto manipulovat. Co dělám tedy špatně?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 19 zář 2017 09:23

Těsto musí být důkladně propracované - opakovaně (mezi jednotlivými hněteními necháš těsto odpočnout v lednici).
;)
Ale - mám jen tuto teoretickou informaci (ptal jsem se jednou jednoho 'kouzlícího' pizzaře), osobně nepeču...
;)
BTW - můžeš to udělat taky tak - až zase potkáš pizzaře, který mává těstem nad hlavou, popros o recept...
;)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek