Poznají v servisu poškozenou tiskárnu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mrázek

Poznají v servisu poškozenou tiskárnu?

Nový příspěvek od Mrázek » 21 zář 2017 07:56

Dobrý den. Mám problém. Dával jsem do tiskárny levné barvy co jsem koupil na internetu a ona přestala tisknout. Už nebere ani originální barvy a stále píše kontaktujte servis. Poznají že jsem tam dával barvy co nejsou originální? Tiskárna je v záruce. Dík

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 21 zář 2017 08:18

Pokud to budou řešit, poznají...

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 21 zář 2017 09:32

Než poletíš do servisu, vyzkoušej tiskárnu odinstalovat a opětovně nainstalovat, ale i s originálními barvami. Smůlu můžeš mít v tom, pokud jsi tiskárnu zaregistroval u výrobce.

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 21 zář 2017 10:01

Mudr.Lant ...tiskárnu odinstalovat a opětovně nainstalovat...
... je k ničemu...
;)
Mohlo by pomoct tiskárnu zresetovat - ale Mrázek nenapsal typ a obecný postup neexistuje...
Tedy - pomoci - ne tiskárnu zprovoznit, to ne (nejspíš zaschla hlava anebo inkoust zatekl kam neměl), ale pomoci, aby servisní technik nebádal, co se stalo a tiskárnu prostě nechal vyměnit (zejména levné tiskárny se neopravují...).

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 21 zář 2017 10:17

Pokud je to levná tiskárna a odneseš ji do servisu s originálními náplněmi, neměli by to poznat.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 21 zář 2017 10:23

S levnou bych se ani neobtěžoval do servisu a při cestě nákupu nové, bych ji vhodil do sběrného dvora.

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 21 zář 2017 11:05

Mudr.Lant S levnou bych se ani neobtěžoval do servisu a při cestě nákupu nové, bych ji vhodil do sběrného dvora.
Ano, novou za cenu cartridge...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 21 zář 2017 11:17

mowla Ano, novou za cenu cartridge...
;)
Jestli myslíš to? Koupil jsem tiskárnu od HP za neuvěřitelných 799 Kč. Vytiskla snad jen 10 barevných a snad 50 černobílých stránek. Barvy došli, šel jsem si koupit nové a myslel si, že mne trefí šlak, když jsem viděl ty ceny. Prodal jsem tiskárnu sousedovi za flašku rumu! I-:(

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 21 zář 2017 11:25

Mudr.Lant Jestli myslíš to? Koupil jsem tiskárnu od HP za neuvěřitelných 799 Kč. Vytiskla snad jen 10 barevných a snad 50 černobílých stránek. Barvy došli, šel jsem si koupit nové a myslel si, že mne trefí šlak, když jsem viděl ty ceny. Prodal jsem tiskárnu sousedovi za flašku rumu! I-:(
Nevím, jestli to myslím - tohle info od tebe nemám...
Ale jo - přesně tyhle tiskárny mám na mysli...
:lol: :lol:
Já mám Brother - a tam je cena cartridge vůči ceně tiskárny nepodstatná...
;)
Zase se mi to ´nesejří´...
-:-/Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek