Poznají v servisu poškozenou tiskárnu?
Poznají v servisu poškozenou tiskárnu?
Dobrý den. Mám problém. Dával jsem do tiskárny levné barvy co jsem koupil na internetu a ona přestala tisknout. Už nebere ani originální barvy a stále píše kontaktujte servis. Poznají že jsem tam dával barvy co nejsou originální? Tiskárna je v záruce. Dík
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
... je k ničemu...Mudr.Lant ...tiskárnu odinstalovat a opětovně nainstalovat...
Mohlo by pomoct tiskárnu zresetovat - ale Mrázek nenapsal typ a obecný postup neexistuje...
Tedy - pomoci - ne tiskárnu zprovoznit, to ne (nejspíš zaschla hlava anebo inkoust zatekl kam neměl), ale pomoci, aby servisní technik nebádal, co se stalo a tiskárnu prostě nechal vyměnit (zejména levné tiskárny se neopravují...).
Jestli myslíš to? Koupil jsem tiskárnu od HP za neuvěřitelných 799 Kč. Vytiskla snad jen 10 barevných a snad 50 černobílých stránek. Barvy došli, šel jsem si koupit nové a myslel si, že mne trefí šlak, když jsem viděl ty ceny. Prodal jsem tiskárnu sousedovi za flašku rumu!mowla Ano, novou za cenu cartridge...
Nevím, jestli to myslím - tohle info od tebe nemám...Mudr.Lant Jestli myslíš to? Koupil jsem tiskárnu od HP za neuvěřitelných 799 Kč. Vytiskla snad jen 10 barevných a snad 50 černobílých stránek. Barvy došli, šel jsem si koupit nové a myslel si, že mne trefí šlak, když jsem viděl ty ceny. Prodal jsem tiskárnu sousedovi za flašku rumu!
Ale jo - přesně tyhle tiskárny mám na mysli...
Já mám Brother - a tam je cena cartridge vůči ceně tiskárny nepodstatná...
Zase se mi to ´nesejří´...
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.