Jak si udělat řidičák na auto zadarmo?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 11:45

Kde? Dnes se dělají k nějakému oboru /zemědělství.../ za menší obnos a možná na ÚP při rekvalifikaci.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 24 zář 2017 11:47

Albert Jsou nějaké možnosti?
:lol: :lol:
Zadarmo asi těžko...
Ale pokud najdeš někoho, kdo ti jej zaplatí, může to být zadarmo - pro tebe...
Zkus se podívat po inzerátech firem, poptávajících řidiče - bude-li poptávka dostatečně naléhavá, třeba se ti to podaří...
Problémem může být, že
- řidičů s B je dostatek
- řidiče začátečníka zaměstná jen 'sebevrah'

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 11:53

mowla :lol: :lol:
Zadarmo asi těžko...
Ale pokud najdeš někoho, kdo ti jej zaplatí, může to být zadarmo - pro tebe...
Zkus se podívat po inzerátech firem, poptávajících řidiče - bude-li poptávka dostatečně naléhavá, třeba se ti to podaří...
Problémem může být, že
- řidičů s B je dostatek
- řidiče začátečníka zaměstná jen 'sebevrah'
Hele, neurážej šéfa firmy, který přijmul moji snachu, která má ve smlouvě uvedeno, že do půl roku po nástupu musí mít k výkonu své práce ŘP B. Zrovna má dnes třetí hodinu.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 12:14

mowla Ale pokud najdeš někoho, kdo ti jej zaplatí, může to být zadarmo - pro tebe...
Ano, to je jediná možnost. Bude to zadarmo pro tebe, protože to zaplatí obvykle zaměstnavatel, který tě potřebuje. Ale že by zaměstnavatel někomu zaplatil "Béčko", o tom jsem zatím neslyšel, protože tato skupina ŘP patří dnes k běžnému životnímu standardu a předpokládá se, že zájemce o místo, kde je to "Béčko" podmínkou, ho již má. Nakonec se to obvykle uvádí do žádosti o zaměstnání, popř. do CV.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 24 zář 2017 12:15

Mudr.Lant Hele, neurážej šéfa firmy, který přijmul moji snachu, která má ve smlouvě uvedeno, že do půl roku po nástupu musí mít k výkonu své práce ŘP B. Zrovna má dnes třetí hodinu.
To ji ale nepřijal jako řidičku...
Pokud řp potřebuje k výkonu své práce, je to něco jiného, ne?
;)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 12:21

Mudr.Lant Hele, neurážej šéfa firmy, který přijmul moji snachu, která má ve smlouvě uvedeno, že do půl roku po nástupu musí mít k výkonu své práce ŘP B. Zrovna má dnes třetí hodinu.
Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit :-:u Že ho musí mít je podmínka pro ni, ne pro firmu. Takže podle mě si ho zaplatí sama. Druhá možnost je, že ten šéf je tvůj dobrý kámoš a že jste se nějak dohodli. O dalších možnostech raději ani spekulovat nebudu :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 12:50

satam Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit :-:u Že ho musí mít je podmínka pro ni, ne pro firmu. Takže podle mě si ho zaplatí sama. Druhá možnost je, že ten šéf je tvůj dobrý kámoš a že jste se nějak dohodli. O dalších možnostech raději ani spekulovat nebudu :lol:
Samozřejmě, že jedou s řidičákem fifty - fifty... chtěl bych mít takového kámoše :cry:, a to, co jsem červeně zvýraznil, jak bych nečetl. Číst to můj syn, nevím, nevím.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 12:55

Mudr.Lant Samozřejmě, že jedou s řidičákem fifty - fifty... chtěl bych mít takového kámoše :cry:, a to, co jsem červeně zvýraznil, jak bych nečetl. Číst to můj syn, nevím, nevím.
Takže ho má zadarmo nebo nemá? Preferuji jasnou odpověď a ne tvé obvyklé plky. Pokud ho zadarmo nemá, tak jsi v tomhle tématu mimo mísu.
Synovi raději nic neříkej a doufej, že se na 24poradně ani náhodou neobjeví ;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 13:04

Proč tedy přispíváš i ty? Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit. Ty si opravdu nevidíš do ústního otvoru. /:/)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 13:10

Mudr.Lant Proč tedy přispíváš i ty? Nějak jsi zapomněl sdělit, kdo ten "řidičák" bude platit. Ty si opravdu nevidíš do ústního otvoru. /:/)
A znovu plky, plky, plky :lol:
Ty asi neumíš číst, viď?
satam Takže ho má zadarmo nebo nemá? Preferuji jasnou odpověď a ne tvé obvyklé plky.
Snaž se, šmudlo :-)(

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 24 zář 2017 13:12

Jak myslíš! -:-/

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 24 zář 2017 13:19

satam Takže ho má zadarmo nebo nemá? Preferuji jasnou odpověď a ne tvé obvyklé plky.
Sakra, čeho se bojíš? Neumíš normálně a férově odpovědět?

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek