Srovnání signálu mobilních operátorů?
Srovnání signálu mobilních operátorů?
Není nikde statistika který mobilní operátor má v Česku největší pokrytí mobilním signálem?
Také připojím jednu svoji zkušenost. Volala jsem na mobilního operátora zdali bude na mé adrese signál. Operátor mně sdělil že stoprocentně ano. Tudíž jsem nechala mobilní internet a SIM karty pro celou rodinu na výhodný paušál. Bohužel u nás doma internet ani mobilní signál nebyl. Byl poté s vypovězením smlouvy velký problém. Operátor požadoval ať si koupíme speciální anténu pro příjem lepšího signálu co jsem nechtěla udělat. Proto je nejlepší konkrétní místo ozkoušet před pořízením služby. Můžeš poprosit souseda nebo někoho známého zdali tam bude mít signál.
Hlavně mě překvapilo že o vypovězení smlouvy nechtěli vůbec ani slyšet. Jejich jediná odpověď byla ať si na dům pořídíme speciální anténu která mobilní signál zesílí. Když jsem se snažila argumentovat tím že mě mobilní operátor potvrdil že bude na dané adrese signál tak jsem dostala odpověď že mě to mohl říct v podstatě kdokoliv a nic to neznamená. Mají možná miliardové výdělky ale kvůli jedné smlouvě udělají velké obstrukce. Prý musím uhradit paušál na 2 roky na které je smlouva nepsaná ( to že nemám signál je nezajímá). Tak došel na pobočku naštvaný syn a během 20 minut bylo vše vyřízené a smlouva zrušená. Jsou to vyděrači. Tím samozřejmě nemyslím všechny poskytovatele mobilních služeb. Nechci házet všechny do jednoho pytle.satam Byl bych s ním rychle hotov. A ještě by mi připlatil odškodné. Zveřejnění těchto případů totiž operátoři nemají moc rádi
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1160 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Matěj Trdelka
07 čer 2017 13:00
-
- 4 Příspěvků
- 1223 Zobrazení