Srovnání signálu mobilních operátorů?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
KORY

Srovnání signálu mobilních operátorů?

Nový příspěvek od KORY » 28 zář 2017 12:53

Není nikde statistika který mobilní operátor má v Česku největší pokrytí mobilním signálem?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 28 zář 2017 12:57

Mají všichni srovnatelné. Že má některý někde více a druhý méně je věc další.
Kromě toho každý operátor má na svém webu mapu pokrytí, takže není problém si je otevřít a srovnat pokrytí.

Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 28 zář 2017 17:08

Také připojím jednu svoji zkušenost. Volala jsem na mobilního operátora zdali bude na mé adrese signál. Operátor mně sdělil že stoprocentně ano. Tudíž jsem nechala mobilní internet a SIM karty pro celou rodinu na výhodný paušál. Bohužel u nás doma internet ani mobilní signál nebyl. Byl poté s vypovězením smlouvy velký problém. Operátor požadoval ať si koupíme speciální anténu pro příjem lepšího signálu co jsem nechtěla udělat. Proto je nejlepší konkrétní místo ozkoušet před pořízením služby. Můžeš poprosit souseda nebo někoho známého zdali tam bude mít signál.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 28 zář 2017 17:12

Jitule Operátor požadoval ať si koupíme speciální anténu pro příjem lepšího signálu co jsem nechtěla udělat.
Byl bych s ním rychle hotov. A ještě by mi připlatil odškodné. Zveřejnění těchto případů totiž operátoři nemají moc rádi ;)

Jitule
člen
Příspěvků 1592

Nový příspěvek od Jitule » 28 zář 2017 17:19

satam Byl bych s ním rychle hotov. A ještě by mi připlatil odškodné. Zveřejnění těchto případů totiž operátoři nemají moc rádi ;)
Hlavně mě překvapilo že o vypovězení smlouvy nechtěli vůbec ani slyšet. Jejich jediná odpověď byla ať si na dům pořídíme speciální anténu která mobilní signál zesílí. Když jsem se snažila argumentovat tím že mě mobilní operátor potvrdil že bude na dané adrese signál tak jsem dostala odpověď že mě to mohl říct v podstatě kdokoliv a nic to neznamená. Mají možná miliardové výdělky ale kvůli jedné smlouvě udělají velké obstrukce. Prý musím uhradit paušál na 2 roky na které je smlouva nepsaná ( to že nemám signál je nezajímá). Tak došel na pobočku naštvaný syn a během 20 minut bylo vše vyřízené a smlouva zrušená. Jsou to vyděrači. Tím samozřejmě nemyslím všechny poskytovatele mobilních služeb. Nechci házet všechny do jednoho pytle.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 28 zář 2017 17:28

A byl to T-Mobile, že? :lol: :lol: :lol:

Jitule
člen
Příspěvků 1592

Nový příspěvek od Jitule » 28 zář 2017 17:30

satam A byl to T-Mobile, že? :lol: :lol: :lol:
Jak to víš? To je tím t-mobile tak pověstný?

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek