Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Tom
Nový příspěvek
od Tom » 05 říj 2017 08:43
Pochytí maso chuť z grilování na dřevěném uhlí i když se budete grilovat v alobalu? Chceme dneska ještě naposledy grilovat krkovice. Aby bylo maso šťavnaté tak chceme použít alobal.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 05 říj 2017 10:24
Tak určitě se dá grilovat i maso zabalené v alobalu a výhodu to má, že se maso peče a není osmahlé od přímého žáru uhlí a ještě je dobré, že se v alobalu zachytí šťáva. Řekl bych, že to je nejzdravější grilování.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
-
- 3 Příspěvků
- 959 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Iva28
06 pro 2016 09:45
-
-
- 3 Příspěvků
- 1852 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od honza22
22 úno 2016 07:19
-
-
- 2 Příspěvků
- 1453 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sova
07 lis 2016 23:19
-
-
- 1 Příspěvků
- 933 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Einstein
02 úno 2017 11:32
-
-
- 6 Příspěvků
- 1603 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
20 srp 2017 18:46