Bude chutné grilované maso v alobalu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Tom

Bude chutné grilované maso v alobalu?

Nový příspěvek od Tom » 05 říj 2017 08:43

Pochytí maso chuť z grilování na dřevěném uhlí i když se budete grilovat v alobalu? Chceme dneska ještě naposledy grilovat krkovice. Aby bylo maso šťavnaté tak chceme použít alobal.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 05 říj 2017 10:24

Tak určitě se dá grilovat i maso zabalené v alobalu a výhodu to má, že se maso peče a není osmahlé od přímého žáru uhlí a ještě je dobré, že se v alobalu zachytí šťáva. Řekl bych, že to je nejzdravější grilování.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek