Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Míša
Nový příspěvek
od Míša » 10 říj 2017 18:43
Proč má alobal jednu stranu lesklou a druhou matnou? Je to jedno jakou stranou zakryji brambory?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 10 říj 2017 18:52
Co se týká brambor, tak je přikryj jak je libo.
A proč má alobal jednu stranu lesklou a druhou ne? Podle mne to je pravděpodobně dané výrobou, ale u silnějšího alobalu jsou už obě strany lesklé.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 11 říj 2017 07:23
Je to proto, že při posledním válcování se válcují dvě vrstvy - matná je ta strana, kde byl alobal-alobal.
Lépe je zakrývat lesklou stranou k potravině...
-
-
- 3 Příspěvků
- 1585 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Dero
22 bře 2016 21:48
-
-
- 1 Příspěvků
- 704 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
11 srp 2018 21:45
-
-
- 2 Příspěvků
- 1167 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
12 led 2017 20:50
-
-
- 1 Příspěvků
- 717 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
18 kvě 2016 21:54
-
-
- 2 Příspěvků
- 805 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
06 úno 2017 09:57