Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Luky
Nový příspěvek
od Luky » 13 říj 2017 07:01
Je nutné obalovat sýr na smažení v mouce? Ta mouka na něm nechce vůbec držet.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 13 říj 2017 07:05
No vyloženě to není nutné, ale sýr potři mlékem a následně obal v mouce, vejci a strouhance a toto opakuj ještě jednou, mimo to potření mlékem, a máš jistotu, že ti nevyteče sýr na talíři. Pokud používáš sýr 30 %, je malá pravděpodobnost, že vyteče.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 13 říj 2017 09:55
Sýr obaluji v mléce s rozmíchaným vejcem a moukou. Potom ve strouhance. Drží to dobře.
-
-
- 2 Příspěvků
- 832 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
27 úno 2017 17:43
-
-
- 3 Příspěvků
- 821 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
05 čer 2017 07:54
-
-
- 4 Příspěvků
- 1480 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
29 říj 2017 05:59
-
-
- 2 Příspěvků
- 1324 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
14 kvě 2016 09:51
-
-
- 2 Příspěvků
- 1127 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
23 kvě 2016 07:45