Obalovat sýr na smažení v mouce?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Luky

Obalovat sýr na smažení v mouce?

Nový příspěvek od Luky » 13 říj 2017 07:01

Je nutné obalovat sýr na smažení v mouce? Ta mouka na něm nechce vůbec držet.




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 13 říj 2017 07:05

No vyloženě to není nutné, ale sýr potři mlékem a následně obal v mouce, vejci a strouhance a toto opakuj ještě jednou, mimo to potření mlékem, a máš jistotu, že ti nevyteče sýr na talíři. Pokud používáš sýr 30 %, je malá pravděpodobnost, že vyteče.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 13 říj 2017 09:55

Sýr obaluji v mléce s rozmíchaným vejcem a moukou. Potom ve strouhance. Drží to dobře.

Luky

Nový příspěvek od Luky » 13 říj 2017 09:56

Vyzkouším a:-)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek