Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Patricie
Nový příspěvek
od Patricie » 16 říj 2017 16:44
Zdravím zdejší uživatele, mám takový problém. Už podruhé nám vykradli prodejní stánek. Poprvé jsme se podívali dovnitř jestli něco chybí nebo ne, a teprve až potom zavolali policii. Policie nám vynadala že jsme smazali důkazy které mohly být důležité pro vyšetřování. Nedávno došlo opět k vykradení našeho prodejního stánku. Jak jsem viděla vypáčené dveře, hned jsem volala policii aniž bych se dovnitř podívala ( aby mě zase policie nevynadala že jsem smazala důkazy). Po příjezdu policie na místo to dopadlo následovně. Policisté nám vynadali proč je voláme že byly pouze vypáčené dvířka a nic se neztratilo.
Jak se mám tedy zachovat příště až uvidím náš vykradený stánek? Přiznám se že budu mít velký strach jim znova zavolat co se zase stane. Ať se dovnitř podívám nebo ne, vždycky je to špatně. Patricie
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 16 říj 2017 16:53
Policajti jsou placeni i z tvých daní - tedy mají sloužit a ne prudit...
A tohle jim klidně řekni - nejsou tu od toho, aby poškozeným vynadali, ale aby jim pomohli.
___
Postup při zjištění vloupání bych viděl asi tak - nakouknout (bez zbytečné manipulace s čímkoli) a po rámcovém zhodnocení škody budto policajty zavolat (při škodě nad 5.000,- vždy) anebo se se škodou smířit a neřešit formality.
Osobně bych policajty volal vždy - od toho tu jsou...

-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 16 říj 2017 17:17
mowla Policajti jsou placeni i z tvých daní - tedy mají sloužit a ne prudit..

Oplatil bych jim stejnou mincí a poučil je o jejich povinnostech

Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 3 Příspěvků
- 864 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radim
26 dub 2017 14:36
-