Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Matka
Nový příspěvek
od Matka » 17 říj 2017 13:00
Budou řízky měkčí když pánev při smažení přikryji pokličkou?
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 17 říj 2017 13:11
Vařit neumím, ale mám za to, že pod pokličkou ty řízky nesmažíš, ale dusíš. Ale ano, rozhodující je výsledek a měkčí být můžou.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 17 říj 2017 13:18
Vlož řízek, chvíli smaž, přikryj poklicí a nechej přikrytý asi pět minut, poklici odejmi, řízek otoč a dosmaž již bez poklice. Takto smažené řízky jsou měkčí a šťavnatější.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 17 říj 2017 13:29
Mudr.Lant Vlož řízek, chvíli smaž, přikryj poklicí a nechej přikrytý asi pět minut, poklici odejmi, řízek otoč a dosmaž již bez poklice. Takto smažené řízky jsou měkčí a šťavnatější.
Doktore, to nemá chybu
-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 17 říj 2017 18:05
Já toto nedělám (neříkám že je to špatné) ale pak se sráží nahoře na poklici voda a kape do oleje a docela to prská.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 18 říj 2017 07:43
Také smažím bez poklice - steaky i řízky...
-
-
- 2 Příspěvků
- 1639 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Karlos
23 črc 2016 13:32
-
-
- 1 Příspěvků
- 655 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
25 lis 2017 09:34
-
-
- 3 Příspěvků
- 806 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
03 úno 2019 13:29
-
-
- 2 Příspěvků
- 1204 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
16 kvě 2016 06:56
-
-
- 3 Příspěvků
- 1597 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jan S.
16 kvě 2016 07:23