Dostal jsem pokutu od Policie 1000 Kč za krádež synečků v obchodním domě. Už před týdnem jsem jí měl zaplatit. Nemám ale peníze co se může stát? Pobírám dávky od úřadu práce. Můžou mi strhnout částku za pokutu z tich dávek aniž bych s tím souhlasil?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Nezaplacená pokuta za krádež?
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Nezaplatit pokutu je to nejhorší co můžeš udělat. Nechal jsem takto několik let pokutu za MHD a z částky 600 kč to bylo kolem 12.000 kč. Od té doby vím že je lepší třeba poprosit rodiče nebo někoho známého a půjčit si i kdybych to měl pak splatit na několikrát. Věř mi.
Každý může udělat chybu, proč ale za ni platit několikanásobně. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Každý může udělat chybu, proč ale za ni platit několikanásobně. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek