Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Tak Doktore nerýpej a zamysli se. Motorkář, který bravurně zvládá jízdu po zadním kole, zvládá i včas zabrzdit, popř. změnit směr.Mudr.Lant Pane, nechci rýpat, ale jak může takový řidič při takové jízdě bezpečně zabrzdit nebo změnit směr?
Tak mám dojem, že jsi nikdy neviděl jet motorku po zadním kole. V 90% případu je RZ čitelná.mowla Satame - cituji - "že je znemožněna nebo podstatně ztížena její čitelnost"
Při jízdě na zadním kole je "znemožněna nebo podstatně snížena její čitelnost"...
Teď momentálně nemám čas, ale najdu ti videa, kde jsou motorkáři machři v ovládání jízdy po zadních až i krev poteče.satam Tak Doktore nerýpej a zamysli se. Motorkář, který bravurně zvládá jízdu po zadním kole, zvládá i včas zabrzdit, popř. změnit směr.
Tak mám dojem, že jsi nikdy neviděl jet motorku po zadním kole. V 90% případu je RZ čitelná.
satam Tak mám dojem, že jsi nikdy neviděl jet motorku po zadním kole. V 90% případu je RZ čitelná.
No - omlouvám se, ale právě toto si tvrdit dovolím...satam ...a zkus mi tvrdit, že ta RZ je nečitelná nebo špatně čitelná...