Z jakého materiálu koupit vanu?
Z jakého materiálu koupit vanu?
Zdravím vás, chci doma vyměnit starou smaltovanou vanu která je popraskaná. Nechci aby se na nové vaně opět prasklinky vytvořili. Po vaně z jakého materiálu se mám podívat? Máte s tím někdo zkušenost?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Doma máme vanu smaltovanou a jsem spokojen, dcera akrylátovou a je rovněž spokojená, ale dám ti odkaz, ve kterém se dozvíš vše o výběru vany: https://www.youtube.com/watch?v=OpnrbzQqJsQ
Já se také nehádám, ale když jsem dával do sběrných surovin litinové napaječky ze zrušeného kravínu, pan výběrčí, si na moje napaječky připravil magnet a po odzkoušení to házel do kontejneru s příznačným názvem LITINA.mowla Mňo...
Nechci se podruhé za večer pohadat - má-li kde, vyzkoušej si že i litinová vana je feromagnetická...
Bohužel, pancéřový plech, z nějž se lisují vany plechové, taky...
Takže magnetem to fakt nepozná...
Pokud si napáječky pamatuju, nešlo ó litinu, ale slitinu... Hliníkovou...Mudr.Lant Já se také nehádám, ale když jsem dával do sběrných surovin litinové napaječky ze zrušeného kravínu, pan výběrčí, si na moje napaječky připravil magnet a po odzkoušení to házel do kontejneru s příznačným názvem LITINA.
Ta, přirozeně, feromagnetická není...
A jak kdo co kam házel nedokážu posoudit, nebyl jsem tam. Ale není to důležité...
To je dobře, žes tam nebyl, jinak bych ti tu hliníkovou slitinu pustil na nohu.mowla Pokud si napáječky pamatuju, nešlo ó litinu, ale slitinu... Hliníkovou...
Ta, přirozeně, feromagnetická není...
A jak kdo co kam házel nedokážu posoudit, nebyl jsem tam. Ale není to důležité...
https://www.bazos.cz/img/1/057/81261057.jpgPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek