Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

W10 není žádný žrout výkonu (už jen ten termín je blábol). Z vlastní zkušenosti tvrdím, že z dosavadních "woken" je nejrychlejší. Jak mohou brát nevyužité funkce výkon? Opět věta hodná totálního laika v IT. A návrat 32bit místo 64bit OS je tedy vrchol všehoMikula Ano OS má značný vliv na výkon PC. Win 10 je strašný žrout výkonu i když Microsoft tvrdí, že je to ten nejrychlejší. Je tam spousta funkcí, které uživatel nevyužije, ale výkon si berou stejně. Ale jak píše už někdo přede mnou chce to vědět, co máš za PC. Jestli by se třeba nevyplatil 32-bitový OS místo 64-bitového.
Z osobních zkušeností vím, že Win7 jedou daleko lépe než Win10. Ty nevyužívané funkce jsem myslel tak, že uživatel je nevyužívá, ale stále běží na pozadí a to bere výkon. Například různé funkce na sledování, které už dávno byly prokázané, že tam jsou. A pokud má někdo hodně slabý HW a míň než 4GB RAM, tak tam nemá 64bitová verze co dělat.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.satam W10 není žádný žrout výkonu (už jen ten termín je blábol). Z vlastní zkušenosti tvrdím, že z dosavadních "woken" je nejrychlejší. Jak mohou brát nevyužité funkce výkon? Opět věta hodná totálního laika v IT. A návrat 32bit místo 64bit OS je tedy vrchol všeho