Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Lenka Košťálová
Nový příspěvek
od Lenka Košťálová » 27 pro 2017 09:07
Bude vážit mleté maso stejně jako maso vcelku před mletím? V řeznictví totiž zváží maso, pak ho semelou a potom už ho neváží.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 27 pro 2017 09:20
Něco zůstane ve strojku,nějaká šťáva také zůstane mimo.Tak že váha o nějaké promile může být rozdílná.Ale pokud bude řezník číman tak bude váha mletého i vyšší.Možnost existuje.Ale promiňte zajímalo by mě proč vás toto zajímá.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 27 pro 2017 09:23
Pokud si umeleš maso doma a mlýnek se zbytky masa (šlach, křupek) očistíš, váha by měla být stejná. U řezníka si tak jistý nebudu. Stačí, když dříve, byť o pár vteřin vypne mlýnek, může v tělese mlýnku zůstat pár gramů masa.
-
-
- 9 Příspěvků
- 2482 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
15 říj 2017 12:00
-
-
- 2 Příspěvků
- 865 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jiindra2456
13 led 2018 16:07
-
-
- 1 Příspěvků
- 764 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
16 črc 2018 09:16
-
-
- 1 Příspěvků
- 430 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Eva
09 srp 2024 16:36
-
-
- 4 Příspěvků
- 1151 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
04 led 2017 18:10