Vjezd do zákazu se značkou invalida?
Vjezd do zákazu se značkou invalida?
U nás překopali ulici,pozměnili značky a já teď nevím,jestli můžu vjet do zmíněné ulice kde bydlím,která je nově označena "zákaz vjezdu"?Průkaz ZTP/P samozřejmě mám.
Podle zákona - ano... A na mne se nečil - já zákony nepíšu... A taky neznám danou konkrétní situaci...Invalida A to jako mám auto někde odstavit,vytáhnout vozík a na něm jet jet domů?
Netuším, o jakou silnici se jedná, ale můžeš požádat patřičný úřad o změnu značky tak, abys vjíždět mohl.
Pak, samozřejmě, můžeš vjíždět (zákazu nedbat) a, případně, platit pokuty (vjetí do zákazu vjezdu není bodováno); samozřejmě se vystavuješ i dalšímu postihu (např. za porušení něčeho, proč je zákaz nařízen).
___
Ale nějak se mi tvé vylíčení situace nezdá - že by kdosi jen tak, mírnyx-dýrnyx, rozhodl o zneprůjezdnění silnice/ulice, kde někdo bydlí...??
Jaký mirnix tirnix.Když tam může vjíždět zásobování,proč ne já?mowla Podle zákona - ano... A na mne se nečil - já zákony nepíšu... A taky neznám danou konkrétní situaci...
Netuším, o jakou silnici se jedná, ale můžeš požádat patřičný úřad o změnu značky tak, abys vjíždět mohl.
Pak, samozřejmě, můžeš vjíždět (zákazu nedbat) a, případně, platit pokuty (vjetí do zákazu vjezdu není bodováno); samozřejmě se vystavuješ i dalšímu postihu (např. za porušení něčeho, proč je zákaz nařízen).
___
Ale nějak se mi tvé vylíčení situace nezdá - že by kdosi jen tak, mírnyx-dýrnyx, rozhodl o zneprůjezdnění silnice/ulice, kde někdo bydlí...??
Ale no tak! Že jsi invalidní je mi líto, ale nemusíš ze sebe dělat ještě invalidu "mozkového". Pochopitelně mi jde o situaci té ulice, tedy o fotku, ze které bude zřejmé dopravní značení a celkový stav v té ulici.Invalida Fotečka té situace by nebyla?
To ti mám jako poslat fotku situace,jak jedu s vozíkem domů?
Takže nějaká dodatková tabulka tam asi bude, že? O důvod víc, abys to popsal přesně nebo dodal tu fotku.Invalida Jaký mirnix tirnix.Když tam může vjíždět zásobování,proč ne já?
Pokud je tam dodatková tabulka "MIMO ZÁSOBOVÁNÍ", pak tam ve smyslu výkladu k tomu dopravnímu značení můžeš vjet bez jakýchkoli problémů a následků.
WTF???Invalida Jaký mirnix tirnix.Když tam může vjíždět zásobování,proč ne já?
Psal jsem: "Popisuješ-li situaci správně a úplně, pak ne - nesmíš tam vjet."...
A říkal jsem si, že tvůj popis je divný...
A fakt - ani neumíš popsat dopravní situaci...
A pak se čílíš...
No - ty asi budeš pěknej 'kousek'...
OK - takže ani nebudu upřesňovat Satamovu odpověď (která není úplná) - nenech se, "invalido" vysmát - na tak hloupé fake ti tu neskočíme...
V otázce se blbě vyjádřil, to je pravda, ale četl jsi podotázku celou? Já ti ji připomenu: U nás překopali ulici,pozměnili značky a já teď nevím,jestli můžu vjet do zmíněné ulice kde bydlím,která je nově označena "zákaz vjezdu"?Průkaz ZTP/P samozřejmě mám.mowla WTF???
Psal jsem: "Popisuješ-li situaci správně a úplně, pak ne - nesmíš tam vjet."...
A říkal jsem si, že tvůj popis je divný...
A fakt - ani neumíš popsat dopravní situaci...
A pak se čílíš...
No - ty asi budeš pěknej 'kousek'...
OK - takže ani nebudu upřesňovat Satamovu odpověď (která není úplná) - nenech se, "invalido" vysmát - na tak hloupé fake ti tu neskočíme...
Četl jsem ji celou...Mudr.Lant V otázce se blbě vyjádřil, to je pravda, ale četl jsi podotázku celou? Já ti ji připomenu: U nás překopali ulici,pozměnili značky a já teď nevím,jestli můžu vjet do zmíněné ulice kde bydlím,která je nově označena "zákaz vjezdu"?Průkaz ZTP/P samozřejmě mám.
A - popis je takový, aby vyvolal flame...
1. není schopen popsat dopravní situaci - značky
2. není schopen napsat, co znamená "silnice překopaná" (změněná, nebo opravdu přeťatá výkopem??)
3. není schopen napsat, proč (únik plynu, most v havarijním stavu, změna územního plánu...)
___
Jednoznačný 'prudič'...
A hloupý k tomu...
Osobně bych to neřešil. Vždyť se spoléhá/l na zdejší rádce. Odpovědět na otázku, která by obsahovala všechno co uvádíš, by bylo snadné i pro mne.mowla Četl jsem ji celou...
2. není schopen napsat, co znamená "silnice překopaná" (změněná, nebo opravdu přeťatá výkopem??)
3. není schopen napsat, proč (únik plynu, most v havarijním stavu, změna územního plánu...)
___
Jednoznačný 'prudič'...
A hloupý k tomu...
Mowlo, vychladni. Já jsem mu pomohl bez flamu, který tady akorát rozjíždíš ty. Namísto aby ses snažil z něj dostat co nejvíc relevantních informací a na jejich základě mu pomoci.mowla Četl jsem ji celou...
___
Jednoznačný 'prudič'...
A hloupý k tomu...
Hodnocení, jestli je "prudič", "hloupý" a podobně ti v žádném případě nepřísluší. Jestli se ti osoba tazatele nelíbí, raději nereaguj
A raději nereaguj ani na tento můj příspěvek. Dokážu si tvou reakci živě představit a předem ti říkám, že je mi úplně volná a já už dále reagovat nebudu.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek