Funguje to. Po 16 minutách už nejsi online. Takže pokud ses neodhlásil sám, odhlásil tě systém.
Jinak o tom, že bych měl nějakou výjimku, nic nevím, nezabýval jsem se tím.
Můžete mne chvíli postrádat?
Jen upřesním, že informace o přítomnosti zmizela v rozmezí 7 - 16 minut poté, cos přestal být aktivní. Takže asi bude pravda těch 10 minut.Mašínfíra Pepa Trochu se v tom nevyznám. Zůstal jsem neodhlášené, satam zjistil, že jsem byl odhlášen po 16 minutách a když jsem aktualizoval stránky, byl jsem online a nemusel se opět přihlašovat. Pravděpodobně je něco v nepořádku, ale poptám se u adminů, snad se mnou nevyrazí dveře.
Ale mám dojem, že po těch 10 minutách jen zmizí informace o tvém online stavu jen pro ostatní přítomné, ale ty zůstáváš přihlášený, snad jen jakoby uspaný a v okamžiku, kdy jen projevíš další aktivitu, se status online obnoví.
A nemáš zaškrtnuté okýnko - přihlásit mne automaticky při každé návštěvě? Já ne a mám těch 10 minut vyzkoušeno, protože se občas odhlásit zapomínám. Admin s tebou dveře jistě nevyrazí.Mašínfíra Pepa Trochu se v tom nevyznám. Zůstal jsem neodhlášené, satam zjistil, že jsem byl odhlášen po 16 minutách a když jsem aktualizoval stránky, byl jsem online a nemusel se opět přihlašovat. Pravděpodobně je něco v nepořádku, ale poptám se u adminů, snad se mnou nevyrazí dveře.