Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Libor
Nový příspěvek
od Libor » 27 úno 2018 11:25
Všiml jsem si že někteří lidé před smažením smaženého sýru ho dávají do mrazáku. Má to nějaký logický důvod? Děkuji
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 27 úno 2018 11:42
Podle mne to logiku nemá. To bys musel dávat do mrazáku i řízky a další potraviny obalené trojobalem těsně před smažením a já se ptám proč tak dělat?
-
Libor
Nový příspěvek
od Libor » 27 úno 2018 12:28
No myslel jsem že pak bude třeba ten sýr víc ztuhlý a nebude se roztékat.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 28 úno 2018 12:19
Libor No myslel jsem že pak bude třeba ten sýr víc ztuhlý a nebude se roztékat.
To je nesmysl...
Na pánvi - abys jej usmažil, se stejně rozehřeje - ať je z mražáku či ne...

Na smažení se používá méně tučný sýt - ten se méně roztéká...

-
-
- 2 Příspěvků
- 1058 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
02 črc 2016 15:32
-
-
- 2 Příspěvků
- 877 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
17 lis 2016 10:22
-
-
- 2 Příspěvků
- 1783 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Morek
29 úno 2016 14:33
-
-
- 1 Příspěvků
- 1265 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
22 bře 2016 11:40
-
-
- 2 Příspěvků
- 1225 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Dobromila
11 dub 2016 08:47