Bolesti zad při odkrytí v noci
Bolesti zad při odkrytí v noci
Co s tím udělat když mě pořád bolí záda? Stačí když spím v noci obkrytý a ráno bolí. Nebo když jdu venku jenom v tričku. Musím nosit 24 hodin denně na zádech mikinu kolem pasu. To pak záda nebolí.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Záda jsou velice náchylná na prochladnutí. Doporučuji ti na noc dlouhou flanelovou košili a přes den se mi osvědčil ledvinový pás: https://www.aleky.cz/vos-33-ledvinovy-p ... gK9c_D_BwE
NE. ..!Jirka34 Jestli se nemám snažit je postupně otužovat. Mám je asi moc rozmazlené a jsou zvyklí na teplo.
Otuzovat se nesmí přes bolest - to vede k obvykle chronickým a nevyléčitelnym potížím. ..
Mel bys navštívit lékaře a odhalit, proč te záda boli - to prochladnutí není prvotní příčinou, jen ji umocní. ..
Myslím si že to mám z toho že nemám žádný pohyb a celé dny sedím u počítače pracovně.mowla NE. ..!
Otuzovat se nesmí přes bolest - to vede k obvykle chronickým a nevyléčitelnym potížím. ..
Mel bys navštívit lékaře a odhalit, proč te záda boli - to prochladnutí není prvotní příčinou, jen ji umocní. ..
Takže abych tvou samo-diagnozu*) rozvedl...Jirka34 Myslím si že to mám z toho že nemám žádný pohyb a celé dny sedím u počítače pracovně.
Ochablé svalstvo zádové i břišní (vnější i vnitřní), nevhodné držení těla, možná zborcené ploténky...
No - nevím, co na tom změní otužování, já ti opět radím návštěvu lékaře - ortopeda, rehabiliťáka...
___
*) jak jsem podotknul - nejde o mou diagnózu - jen jsem srozumitelně pojmenoval to, co o svém zdravotním stavu píšeš ty - já diagnozy přes net nedělám...
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.