Čím utopit klíště?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Kardinál

Čím utopit klíště?

Nový příspěvek od Kardinál » 06 kvě 2018 09:45

Zdravím. Našel jsem na ruce klíště. Čím ho utopit než ho začnu vyndavat? Mám použít stolní olej nebo francovku?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 09:54

Utopit? Když už, tak zadusit. A ač to spousta odborníků nedoporučuje, osvědčila se mi nejlépe nafta nebo podobný ropný produkt (benzín, motorový olej apod).

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 kvě 2018 10:44

Klíště vydrží pod vodu i 24 hodin. Doporučoval bych tu Alpu nebo jiný alkohol a také se osvědčila jódová tinktura, která spolu s alkoholem desinfikuje ranku a tím omezí infikování organismu. Olej, masti se v žádném případě nedoporučují, protože sliny klíštěte se tak snáze dostanou do těla.
Ten, který to používá, musí mít už problémy se zdravím.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 10:50

Mudr.Lant Olej, masti se v žádném případě nedoporučují, protože sliny klíštěte se tak snáze dostanou do těla.
Dokaž. Zdroj těchto "nesmyslů"

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 kvě 2018 10:58

satam Dokaž. Zdroj těchto "nesmyslů"
Chá cha cha. Znalec ve všech oborech a ví prd. :lol: :lol: :lol: /:/)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 11:05

satam Dokaž. Zdroj těchto "nesmyslů"
Tvoje ostatní vyhýbavé bláboly mě nezajímají. Tak zkus být konečně jednou chlap.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 kvě 2018 11:16

satam Tvoje ostatní vyhýbavé bláboly mě nezajímají. Tak zkus být konečně jednou chlap.
Hochu, já jsem chlap stále. Tebou žádaný důkaz mám připravený delší dobu, ale nemusíš mne chválit.
Pro nevěřícího Satama!.jpg
Pro nevěřícího Satama!.jpg (114.7 KiB) Zobrazeno 1951 x
:-pa

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 11:35

Mudr.Lant Hochu, já jsem chlap stále. Tebou žádaný důkaz mám připravený delší dobu, ale nemusíš mne chválit.
Jasně, a já mám na čele napsáno jitrnice a sedím na drátě a zpívám si.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 kvě 2018 11:45

satam Jasně, a já mám na čele napsáno jitrnice a sedím na drátě a zpívám si.
Dodej důkaz! :lol:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 11:46

Mudr.Lant Dodej důkaz! :lol:
***** :lol: :lol: :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 kvě 2018 12:00

satam ***** :lol: :lol: :lol:
Tady je poznat, že když tě někdo přesvědčí, že i jiní můžou mít pravdu, plácáš pizdowiny. /:/)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 12:02

Mudr.Lant Tady je poznat, že když tě někdo přesvědčí, že i jiní můžou mít pravdu, plácáš pizdowiny. /:/)
Ale! A že o tom nevím :lol: :lol: :lol: Srandisto. Jseš fakt na ty Bohnice zralej.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 12:12

Takže abychom si ty d.e.b.i.l.e rozumněli: Na tebe budu od teďka reagovat jen na úrovni odpovědí na otázky, které tady budou položeny. Jelikož jsi zralý na psychiatra a Bohnice, jakékoli tvé výlevy, které se nebudou týkat dotazů, budu ignorovat. A můžeš se p.o.s.r.a.t nebo stavět na hlavu. Je mi to úplně fuk.
Jen dodatek: S mowlou se dá nějakým způsobem mluvit a je celkem normální. Což se o tobě říci nedá.
Sbohem, k.r.i.p.l.e!

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 kvě 2018 12:25

satam Ale! A že o tom nevím :lol: :lol: :lol: Srandisto. Jseš fakt na ty Bohnice zralej.
Až to tu bude někdo číst, ten se z tebe, z vola, nasměje, až se bude za břicho popadat. Ty jsi zvláštní typ člověka, který se rodí jednou za spousty let. Ten před tebou se jmenoval Jidáš! /:/)

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 06 kvě 2018 12:40

satam Takže abychom si ty d.e.b.i.l.e rozumněli: Na tebe budu od teďka reagovat jen na úrovni odpovědí na otázky, které tady budou položeny. Jelikož jsi zralý na psychiatra a Bohnice, jakékoli tvé výlevy, které se nebudou týkat dotazů, budu ignorovat. A můžeš se p.o.s.r.a.t nebo stavět na hlavu. Je mi to úplně fuk.
Jen dodatek: S mowlou se dá nějakým způsobem mluvit a je celkem normální. Což se o tobě říci nedá.
Sbohem, k.r.i.p.l.e!
Při čtení tvých výplodů mne často napadne dětská říkanka. „Kdo to říká ten to je, tomu se to rýmuje“
:lol: :-ch /:/)

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 12:43

Ann Při čtení tvých výplodů mne často napadne dětská říkanka. „Kdo to říká ten to je, tomu se to rýmuje“
:lol: :-ch /:/)
Měl jsem za to, že jsi chytřejší. Bohužel jsem se mýlil ..........
Ti smajlíci přispívají k výpovědi o tvé inteligenci.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 06 kvě 2018 12:53

A znáš to přísloví: když se dva perou třetí se směje? Nebudu sama kdo se válí smíchy. :lol:

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475

Nový příspěvek od satam » 06 kvě 2018 13:45

Ann A znáš to přísloví: když se dva perou třetí se směje? Nebudu sama kdo se válí smíchy. :lol:
Ale jo, řekněme, žes mě trochu dostala ;)

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 06 kvě 2018 20:20

Na klíšťata mám pružinové pinzety. Jednu v autě a dvě doma v lékárně.Pravda je ta že na mě zase tolik nelezou.Ale když ještě žil Tedík to byl náš pes tak tomu jsem jich ze srsti tahal nespočet.Podchytit klíště a opatrně vykroutit byl moment.Nestalo se nikdy že bych mu ukroutil hlavičku.Klíšťata jsem ukládal do uzavíratelného plastového kelímku a když jich bylo dost tak spálil.Vnoučatům jsem také sundával klíšťata a to byli opravdu titěrný.Ta pinzeta nemá chybu.K dostání v lékárně.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 06 kvě 2018 23:44

dabač Na klíšťata mám pružinové pinzety. Jednu v autě a dvě doma v lékárně.Pravda je ta že na mě zase tolik nelezou.Ale když ještě žil Tedík to byl náš pes tak tomu jsem jich ze srsti tahal nespočet.Podchytit klíště a opatrně vykroutit byl moment.Nestalo se nikdy že bych mu ukroutil hlavičku.Klíšťata jsem ukládal do uzavíratelného plastového kelímku a když jich bylo dost tak spálil.Vnoučatům jsem také sundával klíšťata a to byli opravdu titěrný.Ta pinzeta nemá chybu.K dostání v lékárně.
Dabacova odpověď je správna, jen bych dodal desinfekci - tedy odpověď Doktorovu. ..
;)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek