Dík. Já taky, ale moc nadšen nejsem. Sis nevšiml, že se tu vetřel nový uživatel, který si tu dělá reklamu? A to ho tu necháte jen tak: https://www.24poradna.eu/muze-prasknout ... t1715.htmlmowla Ahoj doktore...
![]()
Su rad, ze jsi stále mezi námi. ...
Satame, na to A? bys neměl být háklivý...satam Doktore, rád tě vidím zpět![]()
Jen něco málo pro upřesnění: Na Ferdovu otázku zda Bude slanina červená, jsem odpověděl jasně, že Nebude. Jestli mám A? brát jako dotaz proč nebude červená, tak věz, že ten dotaz svědčí o vysoké inteligenci tazatele, který si pak i dále sám naběhl. Necítím žádnou vinu, i když skutečný důvod toho, že slanina nezčervená opravdu nevím. A necítím se proto nijak odpovědný za to, co následovalo.
Co se té reklamy týká, okamžitě jsem hledal způsob, jak to zastavit. Bohužel v Pravidlech jsem nic nenašel a Admin mám pocit, že moc nereaguje nebo reaguje jen velmi nerad. Proto jsem se tím dále nezabýval.
No - já to už neřeším...Mudr.Lant Dík. Já taky, ale moc nadšen nejsem. Sis nevšiml, že se tu vetřel nový uživatel, který si tu dělá reklamu? A to ho tu necháte jen tak: https://www.24poradna.eu/muze-prasknout ... t1715.html
Doktore, právě že to jen zavání, ale spíš je to na hraně. Zrovna tak bod 9 zdaleka nezakazuje vkládat reklamu, ale naopak poněkud nejasně říká "Je zakázáno ..... nevhodně blokovat fórum reklamou". Ale to už je jen polemika. Jak jsem se zmínil, Admin nejeví moc chuti k řešení těchto situací. Já osobně už se tím dále zabývat nebudu.Mudr.Lant V Pravidlech této poradny je v bodě č 9 jasně napsané o zákazu vkládání reklamy. Pravda, je také v pravidlech ( č.8) napsáno, že se může vložit odkaz, ale aby se někdo zaregistroval jako V okno - plastová okna, to už zavání porušením pravidel. O bodu 10 raději psát nebudu.
Mudr.Lant An, i to by nešlo, napíchat tímto roztokem, ale výborná slanina je, když ji obalíš ve směsi papriky sladké a trošičku pálivé, a jak znám Mowlu, ten by přidal i chilli.
Dobrý den,satam Doktore, právě že to jen zavání, ale spíš je to na hraně. Zrovna tak bod 9 zdaleka nezakazuje vkládat reklamu, ale naopak poněkud nejasně říká "Je zakázáno ..... nevhodně blokovat fórum reklamou". Ale to už je jen polemika. Jak jsem se zmínil, Admin nejeví moc chuti k řešení těchto situací. Já osobně už se tím dále zabývat nebudu.
Mudr.Lant Pokud jsi domluven s adminem, není co řešit. Osobně se mi nelíbí V okno - plastová okna. Líbilo by se mi třeba Franta, machr na okna nebo v podobném stylu.