Můžou mravenci poškodit dřevěnou chatu?
Můžou mravenci poškodit dřevěnou chatu?
Dobrý den. V létě jsem měla velký problém s mravenci uvnitř v chatě. Můžou pít mravenci pokud bych to nechala být pro dřevěnou chatu nějak nebezpečné? Lezou za dřevěné obložení uvnitř chaty.
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Dobry vecer. Uz druhym rokem nam do pokoje pod strechou pada jemny prasecek. mame takovy pocit ,ze je to od mravencu, protoze tam kdysy porad lezli. Ted sice uz nelezou ,ale prave zacal padat ten jemny prasecek. Chystame se to cele odkryt,asi nam nic jineho nezbyde,co poradite. Dekuji KindlovaMatěj Trdelka Mravenec dřevokazný dokáže nadělat neplechu i ve dřevě ve kterém si buduje hnízdo. Jedná se především o vlhké a odumírající dřevo.
To není od "brablence", to je od červotoče!kindlova.dana Dobry vecer. Uz druhym rokem nam do pokoje pod strechou pada jemny prasecek. mame takovy pocit ,ze je to od mravencu, protoze tam kdysy porad lezli. Ted sice uz nelezou ,ale prave zacal padat ten jemny prasecek. Chystame se to cele odkryt,asi nam nic jineho nezbyde,co poradite. Dekuji Kindlova
K likvidaci červotoče ti odkrytí obložení nepomůže...kindlova.dana dekuji,takze nas to odkryti nemine,ale cervotoc si myslim je ve starych prknech a tyhle jsou od roku 2002. to jsem tedy zvedava ,ah jo zase prace
Kromě toho to může být i tesařík (aj.)...
Jak už jsem psal - řízený požár a 'novostavba' jsou ideálním řešením (a ne, že by tě napadlo zachraňovat třeba almaru po babičce nebo ponk po dědečkovi!!!)...
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1027 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
08 srp 2017 12:13