Má to cenu investovat do zlata a drahokamů?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Mudr.Lant

Má to cenu investovat do zlata a drahokamů?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 26 črc 2018 06:35

Podle mého názoru asi ne. Narazil jsem na stránky, kde nabízí za sníženou cenu zlaté náušnice s brilianty. Původní cena byla 24 800 Kč a nabízí je za 15 990 Kč nebo zlatý prsten s brilianty, který byl k mání za 75 000 Kč, ale byl zlevněný na pouhých 49 990 Kč, tedy sleva 30 000 Kč (cca).

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Honza Novák1

Nový příspěvek od Honza Novák1 » 26 črc 2018 08:46

Dobrý den. Samozřejmě, že to ještě stále cenu má. Ale nesmíte investovat do šperků, kde ohromnou část ceny tvoří práce, značka a jedinečnost a cena se díky tomu může ve velkém rozsahu měnit, ale do surového zlata a drahokamů.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 26 črc 2018 09:31

Do investičních slitků ano.Do drahokamů obecně ne.Dneska se dají vyrobit synteticky a tak je to levné.A jako laik to nepoznáš.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 26 črc 2018 11:54

Momentalne ne...
;)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek