Jak správně sušit maso?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Alexandra

Jak správně sušit maso?

Nový příspěvek od Alexandra » 27 črc 2018 18:12

Chtěla bych si nasušit kousky masa, abych je mohla nosit v sáčku na cvičák, jako odměnu pro pejska. Jak na to aby se nekazilo a mělo i výživnou hodnotu?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 črc 2018 19:14

Není to škoda, sušit maso pro psa? Kup mu sušená střeva a uvidíš, jak si pochutná.

Alexandra

Nový příspěvek od Alexandra » 27 črc 2018 19:57

Děkuji za odpověď, ale nechci kupované. Ta střívka děsně páchnou a nevím čím je to konzervované. Chci pro něj jen kvalitní stravu. Suší se to v troubě? Na nízkou teplotu a dlouho? Jak je to nejlepší?

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 27 črc 2018 20:28

Zpravidla sušení se provádí bez ztrát nutriční hodnoty při Teplotě 50 stupňů.Ale nebuď zas takový cimrlich.Pes ti bude vděčný i když mu dáš dětský piškotek.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 črc 2018 20:32

Alexandra Děkuji za odpověď, ale nechci kupované. Ta střívka děsně páchnou a nevím čím je to konzervované. Chci pro něj jen kvalitní stravu. Suší se to v troubě? Na nízkou teplotu a dlouho? Jak je to nejlepší?
Pomůže ti toto video? https://www.youtube.com/watch?v=bLrzFN67fjsPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek