Jak udělat tatarák?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Linda

Jak udělat tatarák?

Nový příspěvek od Linda » 30 črc 2018 07:59

Chci aby byl opravdu dobrý a také zdravotně nezávadný. Jaké mám koupit maso?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 30 črc 2018 08:26

Maso - vyzrálé, hovězí, ideálně svíčkovou...
;)
Naškrábat (přinejhorším několikrát pomlet), okořenit (kečup, worchester, tabasco či chillie, sůl) a nechat odležet.
Cibule a žloutek až na konec.
Servíruju na počesnekovaných topinkách na sucho.
;)

Linda

Nový příspěvek od Linda » 30 črc 2018 08:54

Děkuji. Nevím jak bych se s tím masem škrábala, koupím hotový.

Linda

Nový příspěvek od Linda » 30 črc 2018 09:19

Nemám ani mlýnek na maso. Kuchyň si teprve zařizujeme. Já se domnívala, že na tatarák můžu koupit mleté maso.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek