Jak by měl vypadat chat?
Takové jsou:Mudr.Lant Podle mne by měl být na liště vedle Vytvořit novou otázku.
https://www.phpbb.com/customise/db/extension/ajax_chat/
https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... extension/
Nahoře na liště ano, ale chtělo by to zmenšit písmo, všechno se tam nevejde. Nebo zkrátit nápis otázky bez odpovědí na nezodpovězené a nepřečtené příspěvky na nepřečtené, je to zbytečně dlouhé.
Za vytvořit novou otázku dát ještě rady a zkušenosti (nebo jenom rady) To na taková témata, kde nebude třeba klást otázku, ale kdo chce, může se tam podělit o své zkušenosti a nakonec chat.
V jakém bude provedení je mi celkem jedno, ale měl by být česky, měl by mít možnost smajlíků a ještě lépe i vkládání fotografií
Za vytvořit novou otázku dát ještě rady a zkušenosti (nebo jenom rady) To na taková témata, kde nebude třeba klást otázku, ale kdo chce, může se tam podělit o své zkušenosti a nakonec chat.
V jakém bude provedení je mi celkem jedno, ale měl by být česky, měl by mít možnost smajlíků a ještě lépe i vkládání fotografií

Technik se tím bude zabývat, ale nebude to hned.Ann Nahoře na liště ano, ale chtělo by to zmenšit písmo, všechno se tam nevejde. Nebo zkrátit nápis otázky bez odpovědí na nezodpovězené a nepřečtené příspěvky na nepřečtené, je to zbytečně dlouhé.
Děkuji za návrh.
Ann Nahoře na liště ano, ale chtělo by to zmenšit písmo, všechno se tam nevejde. Nebo zkrátit nápis otázky bez odpovědí na nezodpovězené a nepřečtené příspěvky na nepřečtené, je to zbytečně dlouhé.

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek