Po kolika ujetých km se řidič může považovat za zkušeného?
Po kolika ujetých km se řidič může považovat za zkušeného?
Mám čerstvý řidičák, kolik musím najet km, abych se mohl považovat za zkušeného?
Není to o počtech najetých kilometrů ale o schopnosti řidiče předvídat,myslet hlavou a mít rychlé reakce na vzniklé krizové situace.Samozřejmě je to praxí a ta se nezíská hned.CHce to určitý čas.Znám řidiče který dej mu pán bůh věčnou slávu se to nenaučil za celý život.S ním jet tak to byl opravdu horor.Jinak hodný a pracovitý ale řidič darmo mluvit.
Žádný řidič by se sám neměl považovat za zkušeného. Je to nejlepší cesta do pekel, resp. k dopravní nehodě. Až o tobě budou ostatní obecně říkat: Ano, on je dobrý řidič, pak to o něčem vypovídá, ale pořád musíš zůstat stát nohama na zemi a říkat si, že se pořád máš co učit.
Jinak mám najeto kolem 2 miliónů km zaviněné nehody bez zranění kdysi, poslední před více než 10 lety, myslím si, že řidič jsem docela dobrý (jsem profi řidič), přesto se i já mám pořád ještě co učit.
Jinak mám najeto kolem 2 miliónů km zaviněné nehody bez zranění kdysi, poslední před více než 10 lety, myslím si, že řidič jsem docela dobrý (jsem profi řidič), přesto se i já mám pořád ještě co učit.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek