Budou dobré i slané škubánky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Kuchařka začátečnice

Budou dobré i slané škubánky?

Nový příspěvek od Kuchařka začátečnice » 21 zář 2018 09:33

Dělají se škubánky jen sladké, nebo by byly dobré i slané? Čím ty slané ochutit?




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Re: Budou dobré i slané škubánky?

Nový příspěvek od satam » 21 zář 2018 09:40

Škubánky jsou pokud se nepletu, jen jedny. Tvoje otázka se tedy týká jejich dochucení při servírování. A tam už máš možností spousty, stačí vycházet z toho, že se jedná o bramborový "polotovar". Na netu najdeš mnoho možností dochucení jak na sladko, tak na slano.
Mmch., upeč si štrůdl se zelím, trochou sádla a anglickou slaninou místo jablek. Vynikající pochoutka.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Re: Budou dobré i slané škubánky?

Nový příspěvek od Ann » 21 zář 2018 09:49

satam
21 zář 2018 09:40

upeč si štrůdl se zelím, trochou sádla a anglickou slaninou místo jablek. Vynikající pochoutka.
A štrůdl z listového těsta se špenátem a uzeným masem, je také dobrota. ;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek