Jak silné plátky masa na řízky ?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Lukáš Brumek

Jak silné plátky masa na řízky ?

Nový příspěvek od Lukáš Brumek » 03 črc 2016 18:04

Mám vepřovou pečeni vcelku ze které budu dělat řízky smažené v troj obalu. Na jak silné plátky ji mám nakrájet před klepáním ?




Uživatelský avatar
Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 03 črc 2016 18:37

Já dělám asi centimetrové. Záleží na každém. Někdo má raději řízky tenčí.

Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 03 črc 2016 18:47

Dělám tak 1,5 cm. Když se pak naklepou tak se ještě ztenčí.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek