Kvalita marinovaného masa v obchodech

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Aleš

Kvalita marinovaného masa v obchodech

Nový příspěvek od Aleš » 07 črc 2016 18:52

Co si myslíte o naloženém mase na gril v supermarketu ? Dneska jsem koupil dvě plata a zdá se mi že maso hodně zapáchá. Maskuje to koření takže si nejsem jistý. Kupujete toto už nakořeněné maso ?

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 07 črc 2016 19:14

Maso které už by nešlo prodat tak se nakoření a to pak už není tak poznat kvalita. Neříkám že to tak dělá každý supermarket ale minimálně o dvou to vím zcela jistě z osobní zkušenosti.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 07 črc 2016 19:18

Nekupuji to, měla jsem vždycky podezření, že obalují nazelenalé maso, proto aby to nebylo vidět. :)

Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 08 črc 2016 00:12

Určitě tam nebudou dávat čerstvé maso. To prodají normálně a takové to horší se pořádně nakoření. Co jsem ale viděla tak to lidé docela dost kupují. Přijde mi to že někdo to ano moc neřeší (hlavně že to má bez práce a může rovnou grilovat). Sousedky kluk dělal v jednom supermarketu a říkal mi jak se tam přebaluje maso atd. Od té doby chodím pro maso jen k Třemošenskému řezníkovi. A mám kvalitní masíčko.

lechna

Nový příspěvek od lechna » 08 črc 2016 00:15

Když ono je to těžké. Za ten obchodní dům je zodpovědný nějaký vedoucí. Když bude vyhazovat staré maso co se neprodalo tak ho z vedení vymění že neumí hospodařit . Takže se snaží všechno prodat za každou cenu.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek