Stránka 1 z 1

Jak dlouho šlehat vejce na obalování řízků?

Napsal 12 kvě 2017 14:55
od láska
Jak dlouho šlehat vejce na obalování řízků? Stačí 2 minuty? Pořád se to ještě táhne ale bojím se že to přešlehám.

Napsal 12 kvě 2017 15:00
od satam
Na obalování řízků se vejce nešlehá. A potáhne se pořád. Podstatné je, aby jsi udělala homogenní (jednolitou) hmotu, ve které nebudou vidět kousky hlavně žloutku, o nic jiného nejde. A doba není podstatná.

Napsal 12 kvě 2017 20:20
od Mudr.Lant
Vejce rozšleháš vidličkou do konzistence, že se bílek spojí se žloutkem. U mne to trvá 2 - 3 minuty. Záleží kolik vajec použiješ. Je dobré přidat mléko nebo minerální vodu.