Správná konzistence vařené čočky

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Danaaa

Správná konzistence vařené čočky

Nový příspěvek od Danaaa » 22 kvě 2017 07:31

Jakou konzistenci by měla mít vařená čočka? Měla by být vařená čočka ještě trochu zatvrdlá?




Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 22 kvě 2017 08:40

Na skus by měla být čočka měkká, něco jako těstoviny.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 08:44

"Blátovitou" čočku nesnáším. Musí být trošku "chřupavá".

Lotr

Nový příspěvek od Lotr » 22 kvě 2017 12:08

Problém je když máš několik druhů čočky dohromady a jedna je tvrdá a druhá rozvařená.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 12:52

:lol: Tak nedávej více druhů dohromady, né :*(


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek