Stránka 1 z 1
Peče se bůček přikrytý?
Napsal 23 kvě 2017 10:39
od Blažena
Budu péct v troubě nakrájený bůček na plátky. Je nutné aby byl přikrytý poklicí? Mám ho podlitý trochou vody.
Napsal 23 kvě 2017 11:00
od Mudr.Lant
Ano, podlitý bůček chvíli peč přikrytý a až je měkký sundej víko, polévej ho šťávou a popřípadě ještě podlij a dopeč dozlatova.
Nejlepší je, když se bůček peče vcelku.
Napsal 23 kvě 2017 11:02
od Blažena
A když se peče v celku bude chutnější? Příště ho koupím v celku.
Napsal 23 kvě 2017 11:04
od Mudr.Lant
Chuťově bude stejný, ale v pečený v celku se tak nevysuší. Ale pokud chceš bůček na výpečky, můžeš ho nakrájet na kostky a upéct v kastrolu na plotně.
Napsal 23 kvě 2017 11:11
od Mudr.Lant
Dovolím si (
pro ilustraci):
bůček v celku.jpg
výpečky.jpg
Napsal 23 kvě 2017 11:15
od Blažena
šikovnej