Stránka 1 z 1

Jak vepřové maso zbavit zápachu?

Napsal 27 kvě 2017 07:28
od AdrianaKop.
Chci vařit guláš ale vepřové maso je cítit takovou tou svojí nepříjemnou vůní. Prý to vznikne když je prase ve stresu před porážkou. Jak zbavit vepřové maso tohoto zápachu?

Napsal 27 kvě 2017 10:39
od Zápach
Zkus omýt maso v octové vodě.
Na řeči o souvislosti stresu se zápachem bych moc nedala, ve výsledku jde stejně o zadržení krve a ta se hodně rychle kazí.

Napsal 27 kvě 2017 21:35
od Mudr.Lant
Už budeš mít guláš uvařený nebo maso vyhozené, ale stres nemá nic společného ze zápachem který popisuješ. Vůni čerstvého masa výrazně ovlivní skladba krmných směsí a druhá možnost je, že jsi koupila staré maso. Jinak bych se také přiklonil k opláchnutí masa ve vodě s octem.