Stránka 1 z 1

Musí se ohřát konzervy?

Napsal 01 čer 2017 09:58
od Pavel Hora
Musí se konzervy jako lančmít nebo fazole v rajské omáčce ohřívat?

Napsal 01 čer 2017 10:05
od Mudr.Lant
Tak lančmít nebo masové konzervy se ohřívat nemusí, ale hotová jídla z konzervy určitě ano. Jinak si na nich nepochutnáš.

Napsal 01 čer 2017 10:07
od Pavel Hora
Myslím jestli se musí převařit aby byli poživatelné a neobsahovaly například salmonelózu nebo nepřevařenou mouku.

Napsal 01 čer 2017 10:20
od Mudr.Lant
Hotová jídla, tedy konzervy prošly hygienickou kontrolou a ty můžeš zjistit, že konzerva je špatná, když je vyboulené víčko. V tomto případě je zkažený obsah.

Napsal 01 čer 2017 10:25
od Mudr.Lant
... existují konzervy, kde je na etiketě uvedeno: Nutno tepelně zpracovat a tyto obaly je nutné převařit či propéct.