Stránka 1 z 1

Je chutnější libové nebo tučné maso?

Napsal 17 čer 2017 09:13
od Ivoš
Na jakém mase si člověk pochutná více? Na libovém nebo tučnějším mase?

Napsal 17 čer 2017 09:15
od Zdena Tichá
Tučnější maso je šťavnatější a chutnější, obsahuje méně vody a má vyšší energetickou hodnotu. Takže za mě určitě tučnější maso ale ne zase moc.

Napsal 17 čer 2017 09:17
od Tereza P.
Na každém záleží jestli mu tučné maso chutná. Je pravda že z tučného masa se udělá chuťově lepší guláš a že pečený bůček s kůží nemá chybu, ale na druhou stranu se najdou i lidé kterým tučné maso prostě nechutná a nedokáží ho dát do pusy.

Napsal 17 čer 2017 09:17
od Fajt
Ono příliš tučné maso také není dobré. Mám nejraději takový ten střed.