Stránka 1 z 1
Výhody palmového oleje
Napsal 21 čer 2017 22:09
od Eduard
Jaké má palmový olej výhody oproti ostatním olejům?
Napsal 21 čer 2017 22:10
od Ikaro
Myslím že hlavní výhodou bude to, že je bez chuti a bez zápachu.
Napsal 21 čer 2017 22:11
od Čočina
Palmový tuk při pokojové teplotě tuhne a to se výrobcům čokoládových pochutin hodí.
Napsal 21 čer 2017 22:11
od Tereza S.
Myslím si že i jeho cena bude pro výrobce potravin příznivá a proto ho všichni tak používají místo slunečnicového a dalších.
Napsal 21 čer 2017 22:13
od Ivoš
Když se na konci devadesátých let začalo s palmovým olejem, tak na něj přešla skoro většina firem místo řepkového oleje. Prý jim vyhovuje kvalitou, ale všechno je to pouze o ceně.