Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Eliška Červeňáková
Nový příspěvek
od Eliška Červeňáková » 26 čer 2017 12:16
Dá se využít digestoř neboli domácí odsavač par také při smažení? Nebo je pouze na vařená jídla jako když vařím polévku?
-
Aneta
Nový příspěvek
od Aneta » 26 čer 2017 12:17
Samozřejmě že se dá využít i při smažení kdy odchází aroma rozpáleného tuku pryč z místnosti a není tak smažení příliš cítit.
-
Zuzana
Nový příspěvek
od Zuzana » 26 čer 2017 12:18
Právě při smažení digestoře oceníš nejvíce. Můžeš klidně dělat řízky a o pár metrů vedle nebude cítit nic, žádný přepálený olej.
-
Ranek
Nový příspěvek
od Ranek » 26 čer 2017 12:19
Používá se pokaždé když něco děláš na kamnech, a je jedno jestli smažíš pečeš nebo vaříš. Odsaje to jak zápach při smažení tak i vlhkost při vaření.
-
-
- 4 Příspěvků
- 1064 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
21 zář 2017 12:48
-
-
- 3 Příspěvků
- 1387 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sandra
17 čer 2017 14:16
-
-
- 2 Příspěvků
- 1287 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Adam27
03 srp 2016 08:26
-
-
- 2 Příspěvků
- 954 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Malina
01 kvě 2017 16:15
-
-
- 4 Příspěvků
- 1137 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Douglas
10 lis 2017 07:52