Využití digestoře při smažení?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Eliška Červeňáková

Využití digestoře při smažení?

Nový příspěvek od Eliška Červeňáková » 26 čer 2017 12:16

Dá se využít digestoř neboli domácí odsavač par také při smažení? Nebo je pouze na vařená jídla jako když vařím polévku?




Aneta

Nový příspěvek od Aneta » 26 čer 2017 12:17

Samozřejmě že se dá využít i při smažení kdy odchází aroma rozpáleného tuku pryč z místnosti a není tak smažení příliš cítit.

Zuzana

Nový příspěvek od Zuzana » 26 čer 2017 12:18

Právě při smažení digestoře oceníš nejvíce. Můžeš klidně dělat řízky a o pár metrů vedle nebude cítit nic, žádný přepálený olej.

Ranek

Nový příspěvek od Ranek » 26 čer 2017 12:19

Používá se pokaždé když něco děláš na kamnech, a je jedno jestli smažíš pečeš nebo vaříš. Odsaje to jak zápach při smažení tak i vlhkost při vaření.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek