Stránka 1 z 1

Využití digestoře při smažení?

Napsal 26 čer 2017 12:16
od Eliška Červeňáková
Dá se využít digestoř neboli domácí odsavač par také při smažení? Nebo je pouze na vařená jídla jako když vařím polévku?

Napsal 26 čer 2017 12:17
od Aneta
Samozřejmě že se dá využít i při smažení kdy odchází aroma rozpáleného tuku pryč z místnosti a není tak smažení příliš cítit.

Napsal 26 čer 2017 12:18
od Zuzana
Právě při smažení digestoře oceníš nejvíce. Můžeš klidně dělat řízky a o pár metrů vedle nebude cítit nic, žádný přepálený olej.

Napsal 26 čer 2017 12:19
od Ranek
Používá se pokaždé když něco děláš na kamnech, a je jedno jestli smažíš pečeš nebo vaříš. Odsaje to jak zápach při smažení tak i vlhkost při vaření.