Stránka 1 z 1
Olivový olej v lednici zrosolovatěl
Napsal 29 čer 2017 10:27
od Paskal
Nechali jsme olivový olej v lednici a vytvořil se v něm jakoby rosol. Bude ještě k použití?
Napsal 29 čer 2017 10:28
od Naděžda
To se bohužel stává pokud necháš olivový olej ve velké zimě. Kromě vzhledové chyby to ale nemá špatný vliv na kvalitu.
Napsal 29 čer 2017 10:29
od Mykhaylo Svoboda
Olivový olej do lednice nepatří ale spíše do chladu někam do špajzky. Hlavně musí být v temnu a suchu. Do ledničky už ho raději nedávej.
Napsal 29 čer 2017 10:30
od Natálie
Také se mi to jednou stalo. Od té doby vím, že ho nemám dávat do příliš chladného prostředí. Na jeho účinnost to ale opravdu vliv nemá. Alespoň to víš pro příště.