Stránka 1 z 1

Jak poznat hotový smažený sýr?

Napsal 03 črc 2017 17:33
od Nikola
Jak poznáte při smažení na pánvi se že už je smažený sýr hotový? Jak dlouho smažit smažený sýr v trojobalu?

Napsal 03 črc 2017 17:35
od Aleš Čepelák
To prostě poznáš až bude obal takový nahnědlý nebo načervenalý.

Napsal 03 črc 2017 17:36
od David Mokrý 50
Hlavně musíš sýr smažit pomalu. Jinak ti vyteče do oleje a začne prskat. Až strouhanka začne trochu tmavnout, poznáš že je dobře opečený a můžeš ho vyndat.

Napsal 03 črc 2017 17:37
od Petr
Sýr v trojobalu při smažení nechávám na pánvi zhruba čtyři minuty z každé strany a vyndavám. Nemá cenu ho tam trápit zbytečně dlouho v tom oleji.