Lze králičí maso smažit?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Zdeňka Čermáková

Lze králičí maso smažit?

Nový příspěvek od Zdeňka Čermáková » 05 črc 2017 09:37

Hodí se čerstvý králík i na smažení? Chtěli bysme někdy zkusit králíka osmažit.




Iva

Nový příspěvek od Iva » 05 črc 2017 09:39

Samozřejmě že pokud je králík mladý, můžeš ho i smažit.

Emil

Nový příspěvek od Emil » 05 črc 2017 09:40

Pokud smažíš staršího králíka, porce naklepej, povař v osolené vodě a smaž pomalu. Můžeš také hotové porce ještě pokapat máslem a prohřát chvíli v mírně vyhřáté troubě.

Milota

Nový příspěvek od Milota » 05 črc 2017 09:41

Samozřejmě že králíka můžeš připravovat na různý způsob včetně smažení. Můžeš ho udělat i pečeného nebo dušeného s různými přísadami a omáčkami.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek