Stránka 1 z 1
Lze králičí maso smažit?
Napsal 05 črc 2017 09:37
od Zdeňka Čermáková
Hodí se čerstvý králík i na smažení? Chtěli bysme někdy zkusit králíka osmažit.
Napsal 05 črc 2017 09:39
od Iva
Samozřejmě že pokud je králík mladý, můžeš ho i smažit.
Napsal 05 črc 2017 09:40
od Emil
Pokud smažíš staršího králíka, porce naklepej, povař v osolené vodě a smaž pomalu. Můžeš také hotové porce ještě pokapat máslem a prohřát chvíli v mírně vyhřáté troubě.
Napsal 05 črc 2017 09:41
od Milota
Samozřejmě že králíka můžeš připravovat na různý způsob včetně smažení. Můžeš ho udělat i pečeného nebo dušeného s různými přísadami a omáčkami.