Používat na krájení masa speciální prkénko?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Daniela Čedíková

Používat na krájení masa speciální prkénko?

Nový příspěvek od Daniela Čedíková » 05 črc 2017 09:43

Pokud doma krájíte maso, používáte na to jiné prkénko než třeba na zeleninu nebo chleba?




Zdeněk Štefek

Nový příspěvek od Zdeněk Štefek » 05 črc 2017 09:44

Samozřejmě že na maso mám zvláštní prkénko. Nebudu na tom samém po krájení masa krájet i zeleninu.

Lambert

Nový příspěvek od Lambert » 05 črc 2017 09:46

Nejlepší je plastové, protože do toho se ti nenasákne šťáva z masa a pak ho můžeš dát do myčky na nádobí.

Ján Hejna

Nový příspěvek od Ján Hejna » 05 črc 2017 09:47

Pro ochranu před nákazami mám pro úpravu syrového masa zvláštní prkénko a nůž. Prkénko lehce navlhčím vodou, aby nenasáklo masovou šťávu při zpracování masa.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek