Jaká teplota zničí salmonelózu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Lubomír

Jaká teplota zničí salmonelózu?

Nový příspěvek od Lubomír » 19 črc 2017 07:23

Jaká je minimální teplota kterou by mělo projít maso na grilu?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




Věrka

Nový příspěvek od Věrka » 19 črc 2017 07:25

Minimálně 75 stupňů celsia by mělo mít maso na grilu po dobu několika minut aby byla jeho konzumace bezpečná.

Ratibor

Nový příspěvek od Ratibor » 19 črc 2017 07:26

Musíš si dát pozor také na to, ať maso potom nepoložíš na prkénko kde bylo syrové maso. Nebo používat nůž který jsi používal při krájení syrového masa.

Šťasta

Nový příspěvek od Šťasta » 19 črc 2017 07:27

Maso necháme raději více propéct než méně. Můžou z toho být zbytečné zdravotní komplikace.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  •    Jaká teplota zničí roztoče?
       od Klára Dolečková » 09 kvě 2017 16:41 »
    5 Příspěvků
    1492 Zobrazení
    Poslední příspěvek od satam
    09 kvě 2017 18:46
  •    Může obsahovat sušený bílek salmonelózu?
       od Hořejší » 17 pro 2017 10:35 »
    2 Příspěvků
    748 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    17 pro 2017 10:50
  •    Jaká teplota na běhání?
       od Lada » 18 kvě 2016 16:23 »
    2 Příspěvků
    915 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    18 kvě 2016 23:31
  •    Jaká teplota je ideální na spaní ?
       od Damián » 01 srp 2016 18:24 »
    3 Příspěvků
    1979 Zobrazení
    Poslední příspěvek od prasák
    02 srp 2016 15:52
  •    Jaká je nejnižší teplota pro skladování kompotú?
       od Libuše Z. » 09 říj 2016 12:28 »
    2 Příspěvků
    1114 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Libuše Z.
    09 říj 2016 12:39