Stránka 1 z 1

Jaká teplota zničí salmonelózu?

Napsal 19 črc 2017 07:23
od Lubomír
Jaká je minimální teplota kterou by mělo projít maso na grilu?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 19 črc 2017 07:25
od Věrka
Minimálně 75 stupňů celsia by mělo mít maso na grilu po dobu několika minut aby byla jeho konzumace bezpečná.

Napsal 19 črc 2017 07:26
od Ratibor
Musíš si dát pozor také na to, ať maso potom nepoložíš na prkénko kde bylo syrové maso. Nebo používat nůž který jsi používal při krájení syrového masa.

Napsal 19 črc 2017 07:27
od Šťasta
Maso necháme raději více propéct než méně. Můžou z toho být zbytečné zdravotní komplikace.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.