Kde jsou na světě kanibalové?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Peterka David

Kde jsou na světě kanibalové?

Nový příspěvek od Peterka David » 21 črc 2017 14:49

Kde jsou na světě kanibalové? Chtěl bych se za nimi vypravit a udělat s nimi rozhovor. Kameru a veškeré vybavení na to mám. Nějakou korunu na cestu jsem také našetřil? Jakou řečí mluví kanibalové?

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 21 črc 2017 15:42

Tak jistě, můžeš na vlastní riziko navštívit země, kde kanibalové žiji. Třeba ostrov Fidži, Kambodža, Guinea či Indie a rád bych si potom přečetl a viděl tvoje zážitky z cest!

Eman

Nový příspěvek od Eman » 21 črc 2017 16:39

Hlavně na Indii bacha, je plná kanibalů :-)( :lol:
To samé Guinea :lol: Neplést s Papuou-Novou Guineou, na které o kanibala nezakopnete :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 21 črc 2017 17:06

V Papua-Nová Guinea jsou také lidojedi
...V jihozápadní části ostrova Západní Papua žije kmen stromových lidí Korowai. Korowaiové věří v čaroděje a zlé nadpřirozené bytosti, proti kterým se lze bránit jen tak, že je zabijete a sníte. Na svých kanibalských praktikách nevidí nic nemorálního.
Doufám, že budu mít opět poslední slovo, satame. /:/)

Eman

Nový příspěvek od Eman » 21 črc 2017 18:11

Pane Peterko, mě Mudr.Lant nezajímá, ale vy si dejte pozor, jeho odpověď na váš dotaz je značně zkreslená, proto jsem reagoval ironicky, což ten pán nepochopil.
Takže v Indii není čeho se bát, i když tam někde v džungli jakýsi kmen podezřelý z kanibalismu sídlí. Zrovna tak v Guiney, která leží v Africe, na rozdíl od Papuy-Nové Guineje, která leží v Oceánii a na níž skutečně žije několik kmenů kanibalů. Tolik pro upřesnění pro vás, Mudr.Lanta není možné přesvědčit a stejně bude mít poslední slovo.

petr

Nový příspěvek od petr » 22 črc 2017 09:11

Mám za to že není potřeba za nimi jezdit až tak daleko.Stačí odchytit nějakého toho exekutora nebo vymahače dluhů a nebude to stát nic.Popřípadě zajít na finanční úřad......

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 22 črc 2017 10:48

petr Mám za to že není potřeba za nimi jezdit až tak daleko.Stačí odchytit nějakého toho exekutora nebo vymahače dluhů a nebude to stát nic.Popřípadě zajít na finanční úřad......
Vlastně máš pravdu. Oni se lidi žerou mezi sebou už teď, pár měsíců před volbami. :-ch

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek