Stránka 1 z 1
Co vám při vaření guláše trvá nejdéle?
Napsal 22 črc 2017 12:24
od Mudr.Lant
Sdělíte mi své poznatky?
Napsal 22 črc 2017 12:30
od Ann
Já se přiznám. Nakrájet cibuli, protože nad ní pláču.
Napsal 22 črc 2017 12:36
od Matěj Trdelka
Nejdéle mi trvá osmažení cibule. Aby byla opravdu zkaramelizovaná, trvá to i 20 minut.
Napsal 22 črc 2017 18:26
od mowla
Podušení cibule...
Dusím ji do tmavohněda - obvykle tak 6 - 8 hodin (cca 5 kilo).
Guláš je pak rychlovka, dělám pečený - takže po nakrájení masa, smíchání surovin a dochucení si jej nevšímám až do stavu "hotovo", pak servíruju.