Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Hana 27
Nový příspěvek
od Hana 27 » 02 srp 2017 21:28
Nechápu ten princip na jakém fungují zastavárny. Proč lidé nosí své věci do zastavárny?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.

-
Fino
Nový příspěvek
od Fino » 02 srp 2017 21:29
Pokud někomu dojdou peníze a potřebuje půjčit před výplatou, tak něco odnese do zastavárny a půjčí si na to nějakou korunu. Až bude brát výplatu, vykoupí zastavenou věc zpět.
-
Kateřina Jirchářová
Nový příspěvek
od Kateřina Jirchářová » 02 srp 2017 21:30
Do zastavárny nosí lidé i ukradené věci kterých se potřebují zbavit. Dostanou za něj vyplaceny peníze a víc je nezajímá.
-
Lenka
Nový příspěvek
od Lenka » 02 srp 2017 21:32
Nikdy nic do zastavárny nedávám, protože pak musíš zaplatit příplatek když si jedeš zastavenou věc vyzvednout.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.

-
Peťka
Nový příspěvek
od Peťka » 27 bře 2025 17:41
Někdy jiná varianta není než na nějakou dobu dát věc do zástavy a to třeba, když potřebuješ urgentně peníze a banka ve které máš vše ti z nějakého důvodu nepůjčí nebo chce spoustu dokumentů k prověření, tak jak to bylo u mě. Mám malou úklidovou firmičku a stalo se mi to, že mi klienti začali platit s velkým zpožděním a já se tak dostala do prekérní situace, kdy jsem potřebovala vyplatit zaměstnance a nezůstalo mi zhola nic, proto jsem dala auto do zástavy ke Cash4Car na dva měsíce, než mi všechny platby dorazí. Peníze jsem od nich dostala velmi rychle a já se mohla nadechnout. Proto bych zastavárny a mimobankovní půjčky nezatracovala, někdy je to jediné kde pomůžou.
-
-
- 3 Příspěvků
- 1004 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od David Staněk
23 kvě 2017 13:36
-
-
- 2 Příspěvků
- 1000 Zobrazení
-